SylviaCoacht

Avatartraining

De Avatar® cursus en het Avatarpad

Een reactie plaatsen

   peace-of-mind-349815_1920

“Laat wie je bent niet in de weg staan van wie je zou kunnen zijn ”

Harry Palmer, grondlegger en ontwikkelaar van de Avatar®cursussen.

avatarlogo

 

De Avatar® cursus

De Avatarcursus is een negendaagse bewustzijnsontwikkelingscursus waarin jij ontdekt dat je, met de gereedschappen die je krijgt aangereikt, je leven echt kunt veranderen, en dat ook doet. De Avatarcursus is onderdeel van het Avatarpad, een serie cursussen die verder ingaat op hoe bewustzijn werkt en hoe je dat kan afstemmen op de doelen die je hebt in je leven.

De oefeningen zijn voor iedereen te doen, de inzichten kunnen veel betekenen. Je gaat voelen dat je beperkende ideëen over jezelf, je werk en je leven kunt veranderen. Je leert creëren wat je graag wilt ervaren en ervaart dat dan ook echt!

Door mijn enthousiasme over de oefeningen en wat je ermee kan, ben ik Avatarmaster geworden en geef ik nu, samen met andere masters, de cursus.

Je kunt de cursus in één keer doen of in delen. Het eerste deel: Resurfacing®, duurt twee dagen, het tweede deel duurt vier tot vijf dagen en deel III duurt twee dagen. De kosten (inclusief BTW, exclusief verblijfskosten) zijn, per deel:

Resurfacing, deel I: € 272,25 Deel II: € 544,50 Deel III: € 1603,25

Voor mij betekent de cursus dat ik rustiger en gelukkiger ben geworden en mijn levensdoelen helder heb gekregen. Ik kan me daarop afstemmen, genieten onderweg en ze ook daadwerkelijk halen. En ik ben echter en kwetsbaarder geworden in contact met anderen.

Wil je meer weten? Kijk op www.avatar.nl of bel mij op 06 24786168 voor een info-uurtje of meer informatie. Je kunt ook mailen naar sylviacoacht@gmail.com

Avatar® en Resurfacing®  zijn geregistreerde handelsmerken van Star’s Edge Inc.

Auteur: sylviamerens

Hallo, ik geef Avatarcursussen om je bewustzijn te trainen, ik ben regressie- en reïncarnatietherapeut en ik word blij van koken en eten en vrienden uitnodigen om het mee te delen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s